Bedrijventerreinen

De gemeente Cuijk heeft acht bedrijventerreinen. Bekijk op de overzichtskaart van de gemeente Cuijk op welk bedrijfsterrein welke bedrijfskavels nog beschikbaar zijn. Per bedrijventerrein zijn de belangrijkste kenmerken benoemd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bedrijfsfunctionarissen.

Bedrijventerrein Haps

Regionaal Bedrijvenpark Laarakker

Voor meer informatie over het Regionaal Bedrijvenpark Laarakker kunt u de website www.laarakker.com bekijken.   

Bedrijventerreinen Cuijk

De Beijerd en ’t Riet

Het bedrijventerrein De Beijerd en 't Riet ligt op een steenworp afstand van het centrum, aan de autosnelweg A73, die Nijmegen rechtstreeks verbindt met Venlo en die een directe aansluiting heeft met de autosnelweg A77 naar Duitsland. Aan de noordzijde wordt het terrein omsloten door de Beerseweg; aan de zuidzijde door de Hapsebaan.
De nieuwe noord-zuidroute op De Beijerd en 't Riet leidt u regelrecht naar de autosnelweg. Direct naast dit bedrijventerrein ligt het NS-station. De treinen brengen u van daaruit in de richtingen Nijmegen en Venlo.
De Beijerd en 't Riet biedt ruimte aan handels-, nijverheids- en industriebedrijven van uiteenlopende aard. Daarnaast vindt u er ambachtelijke en dienstverlenende bedrijven.

Bekijk hier welke kavels op het bedrijventerrein De Beijerd en 't Riet nog beschikbaar zijn.

Groot Heiligenberg

Groot-Heiligenberg ligt in de nabijheid van de autosnelweg A73. De begrenzing van dit bedrijvenpark wordt gevormd door de Beersebaan, de Beerseweg en de spoorlijn Nijmegen-Venlo. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar.
Het bedrijventerrein Groot Heiligenberg is in verschillende ontwikkelingszones ingedeeld. Zo is er een strook langs de Beersebaan die uitermate geschikt is voor de vestiging van kantoren. In het binnengebied is meer ruimte voor ambachtelijke of productiebedrijven.

Bekijk hier welke kavels op het bedrijventerrein Groot Heiligenberg nog beschikbaar zijn.

Heeswijkse Kampen

Dit bedrijventerrein is gelegen aan de afrit van de snelweg A73. De bereikbaarheid en zichtbaarheid maken van dit terrein een toplocatie voor ondernemers. De nadruk bij uitgifte van dit terrein ligt bij auto gerelateerde bedrijvigheid.

Bekijk hier welke kavels op het bedrijventerrein Heeswijkse Kampen nog beschikbaar zijn.

Homburgterrein

De gemeente Cuijk heeft in de Strategische Visie 2030 de volgende thema’s gedefinieerd voor de toekomst van de economie van Cuijk:

  • Agro & Food
  • Health
  • Farma
  • Hernieuwbare Energie/duurzaamheid

In onze visie kan het Sportief Werklandschap Homburg een belangrijke rol spelen in de toekomstige groei in deze bedrijfsthema’s. Hierbij mikken we niet op de grootschalige ontwikkelingen (RBL Haps), maar juist op de middelgrote en de kleinschalige innovatieve bedrijfsontwikkelingen. Samenwerking, kruisbestuiving, kennisuitwisseling én hard werken zijn daarbij de kernbegrippen. Een nieuwe broedplaats voor ondernemers uit de gehele regio.

Bekijk hier welke kavels op het bedrijventerrein Homburgterrein nog beschikbaar zijn.

Bedrijventerrein Katwijk

Lange Linden

De bedrijvenlocatie Lange Linden ligt ten zuiden van het Industrieterrein Haven Cuijk in Katwijk (Nb).

Bekijk hier welke kavels op het bedrijventerrein Lange Linden (De Haven) nog beschikbaar zijn.