Digitaal inwonerspanel

Wilt u uw mening geven en meedenken over allerlei actuele onderwerpen die binnen de gemeente spelen? Dan nodigen we u van harte uit om lid te worden van het digitale inwonerspanel!

Leden van het digitale inwonerspanel krijgen enkele keren per jaar via email een peiling. Deze peiling kan gaan over onderwerpen als verkeer, bouwplannen, culturele evenementen, milieu maar ook over jeugdzorg, WMO en leefbaarheid. Het invullen duurt gemiddeld 10 minuten. Ongeveer twee weken na sluiting van het onderzoek ontvangen alle deelnemers de resultaten van het onderzoek.

Hoe werkt het

Meedoen aan het inwonerspanel is eenvoudig. Het werkt volledig via internet:

  • U heeft alleen een e-mailadres en een internetverbinding nodig
  • Enkele keren per jaar krijgt u per mail een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen
  • Invullen kan waar en wanneer u dat zelf wilt
  • Iedere inwoner vanaf zestien jaar kan meedoen
     

Gemakkelijk online aanmelden

Wilt u meedoen? Ga dan voor het aanmelden voor onderzoeken die gaan over uw woon- en leefomgeving naar www.inwonerspanelcuijk.nl. Klik vervolgens op "aanmelden". Er worden dan om een aantal gegevens gevraagd, zodat wij weten wie u bent en zodat wij u de juiste vragenlijsten kunnen toesturen. Wij gaan zeer zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw gegevens.

Onderzoeksbureau

De gemeente Cuijk werkt samen met onderzoeksbureau Research2Evolve. Deze onafhankelijke partij beheert de panels en voert de onderzoeken uit namens de gemeente. Op www.inwonerspanelcuijk.nl vindt u meer informatie. Uw vragen kunt u stellen via "contact", daar komt u vervolgens in een formulier.