Energieloket

 Energieloket

Wilt u als eigenaar aan de slag met energiebesparing? Kijk dan op de website Brabant Woont Slim. Het energieloket geeft informatie en hulpmiddelen voor het besparen van energie, en informatie over subsidiemogelijkheden. U kunt gratis advies krijgen in het Cuijks Energiehuis of offertes aanvragen bij lokale bedrijven. 

Let op!

De spreekuren van het Cuijks Energiehuis gaan weer van start. Met gepaste coronamaatregelen op woensdag 24 juni 2020.

Voor wie niet naar de bibliotheek kan/wil komen is het (tijdelijk) ook mogelijk om een video-afspraak te maken.

Cuijks Energiehuis

Om de week op woensdag organiseert de gemeente het Cuijks Energiehuis in de bibliotheek (Kaneelstraat 64 in Cuijk).

Er zit dan een adviseur van Brabant Woont Slim klaar om in een gesprek van maximaal 30 minuten uw vragen en/of wensen over duurzaam wonen. Uiteraard is het niet mogelijk om binnen deze tijd uw gehele woonsituatie te bespreken, maar Brabant Woont Slim biedt tegen betaling ook een uitgebreid energieadvies aan. De adviseur kan u daar meer over vertellen.

Inschrijven voor het Cuijks Energiehuis is gratis en kan tot maandag 15:00 uur voorafgaand aan de woensdag van het spreekuur. U vindt hier meer informatie over het spreekuur Cuijks Energiehuis van Brabant Woont Slim.

Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim is een initiatief van de regio Brabant-Noord waarbij we een snelle en concrete bijdrage willen leveren om energiebesparing te realiseren. Met de aangesloten partijen stellen ze zich ten doel om de komende twee jaar -in blijvend versneld tempo- energetische maatregelen in koopwoningen uit te voeren. Brabant Woont Slim daagt u als bedrijf, energiecoöperatie of woningbezitter uit om deze kans nu met beide handen aan te pakken. De maatschappelijke noodzaak, evenals het huidige Energieakkoord vragen om actie.

Logo Brabant woont slim