In de gemeente

Burgerberaad Openbare Ruimte Cuijk

Zo’n 3.500 willekeurig gekozen inwoners van 13 jaar en ouder (via een persoonlijke brief), en alle werkgevers, ambtenaren en politici van Cuijk zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het Burgerberaad Openbare Ruimte Cuijk.

Duurzaam Cuijk

De gemeente Cuijk bouwt aan een "duurzaam Cuijk". Een duurzaam Cuijk is een mooie, prettige en economisch gezonde gemeente waar in behoeften kan worden voorzien zonder dat we diezelfde behoeften van toekomstige Cuijkse bevolking en andere wereldburgers in gevaar brengen.

Weekmarkt

Iedere woensdag kunt u van 11.00 uur tot 16.30 uur terecht op de weekmarkt. Er is een ruim gesorteerde versmarkt, maar ook voor bloemen, fournituren, stoffen, kleding en dergelijke kunt u terecht op de weekmarkt.

Hondenuitlaatplaatsen

U kunt uw hond zijn behoefte laten doen bij een van de hondenuitlaatplaatsen of hondenuitlaatzones.

Cuijk beweegt

Het project Cuijk Beweegt is een programma in de gemeente Cuijk voor jong en oud. Momenteel richten wij ons vooral op de gezondheid en sport bij jongeren tussen vier en dertien jaar.

Als de sirene gaat…

Als u de sirene hoort, dan is er iets aan de hand. Dat kan van alles zijn, zoals gevaarlijke stoffen die zijn vrijgekomen bij een brand, een zwaar ongeval of een dreigende overstroming.

Automatische Externe Defibrillatoren (AED)

In gemeente Cuijk vindt u op verschillende openbare locaties AED’s.

Archeologische vondsten Grotestraat Cuijk

Overzicht van alle nieuwsberichten rondom het archeologisch onderzoek in de Grotestraat in Cuijk.

Bladmanden

Om overlast te voorkomen, wil de gemeente Cuijk het afgevallen blad zo snel mogelijk opruimen. U kunt daarbij helpen. Afhankelijk van het tijdstip van vallende bladeren plaatst team wijkbeheer voor de drie gemeenten vanaf half oktober de bladmanden.

Speelplekken Heeswijkse Kampen

De plannen voor de speelplekken in de Heeswijkse Kampen zijn inmiddels uitgewerkt tot de definitieve ontwerpen die we u graag presenteren.

Toerisme en recreatie

Op deze pagina vindt u meer informatie over de koopzondagen en evenementen in Cuijk. Ook vindt u hier toeristische informatie over het land van Cuijk.