In de gemeente

Als de sirene gaat…

Als u de sirene hoort, dan is er iets aan de hand. Dat kan van alles zijn, zoals gevaarlijke stoffen die zijn vrijgekomen bij een brand, een zwaar ongeval of een dreigende overstroming.

Automatische Externe Defibrillatoren (AED)

In gemeente Cuijk vindt u op verschillende openbare locaties AED’s.

Burgerberaad Openbare Ruimte Cuijk

Zo’n 3.500 willekeurig gekozen inwoners van 13 jaar en ouder (via een persoonlijke brief), en alle werkgevers, ambtenaren en politici van Cuijk zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het Burgerberaad Openbare Ruimte Cuijk.

Cuijk beweegt

Het project Cuijk Beweegt is een programma in de gemeente Cuijk voor jong en oud. Momenteel richten wij ons vooral op de gezondheid en sport bij jongeren tussen vier en dertien jaar.

Eikenprocessierups

Wat de gemeente doet om de overlast te beperken die de eikenprocessierups voor u en uw (huis-) dieren geeft.

Hondenvoorzieningen

Voor het uitlaten van uw hond zijn in de gemeente Cuijk verschillende voorzieningen.

Samen op weg naar een nieuwe gemeente!

Zoals u weet zijn de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis van plan om per 1 januari 2022 te herindelen.

Toerisme en recreatie

Op deze pagina vindt u meer informatie over de koopzondagen en evenementen in Cuijk. Ook vindt u hier toeristische informatie over het land van Cuijk.

Weekmarkt

Iedere woensdag kunt u van 11.00 uur tot 16.30 uur terecht op de weekmarkt. Er is een ruim gesorteerde versmarkt, maar ook voor bloemen, fournituren, stoffen, kleding en dergelijke kunt u terecht op de weekmarkt.

Wijk- en dorpsraden

De gemeente Cuijk bestaat uit zeven dorpen. Deze hebben ieder een eigen wijk- of dorpsraad.