Collectieve Advies- en Inkoopactie voor woningeigenaren

De 5 gemeenten in het Land van Cuijk in samenwerking met Winst uit je Woning een collectieve advies- en inkoopactie voor duurzame maatregelen waarmee je jouw energierekening fors kunt verlagen en je wooncomfort verhogen. Om geïnteresseerde bewoners zoveel mogelijk te ontzorgen stelt Winst uit je woning op maat gemaakte adviezen en offertes samen, zodat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar onafhankelijk advies en een vergelijking van prijzen en aanbieders. In onze inkoopactie zijn de volgende maatregelen opgenomen:

 • isoleren van vloer en muren
 • isolatieglas
 • goedkoper verwarmen (het inregelen van verwarmingsinstallaties)
 • zonnepanelen

Tijdens de actie kun je - samen met andere huiseigenaren - gezamenlijk één of meerdere maatregelen inkopen om je huis te verduurzamen. Je ontvangt dan offertes met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanmelden inkoopactie

Wil je ook besparen op je energierekening en een steentje bijdragen aan een beter milieu? Meld je dan vrijblijvend aan voor de inkoopactie via www.winstuitjewoning.nl en ontvang direct de uitnodiging in uw mailbox. Meedoen kan tot 19 december 2021! 

De voordelen op een rij

 • Tijdelijk een lage prijs door inkoop op grote schaal en een laag btw-tarief op de arbeidskosten
 • Onafhankelijk advies aan huis voor het veilig aanbrengen van isolatiemaatregelen
 • Gemiddeld 20 procent subsidie op isolatiemaatregelen, tot 40 procent op de hybride warmtepomp
 • Na aanschaf van zonnepanelen ontvangt u 21 procent btw terug van de Belastingdienst
 • Een Duurzaamheidslening is mogelijk tegen een aantrekkelijke rente. Zo kunt u uw energierekening in één keer verregaand verlagen zonder eigen investering. In combinatie met de subsidie krijgt u nog een mooi bedrag toe ook
 • Een flink lagere energierekening en meer wooncomfort en een woning die klaar is voor de toekomst

Welke maatregelen zijn voor uw woning geschikt

In het onderstaande overzicht zijn de maatregelen per bouwjaar van de woning op een rij gezet. Bijvoorbeeld: heeft u een woning die is gebouwd in 1935, dan kunt u gebruikmaken van: spouwmuur- en vloerisolatie, zonnepanelen, isolatieglas en het inregelen van uw CV-installatie. Is uw woning gebouwd in 1985, dan zijn zonnepanelen, isolatieglas en het inregelen van de CV-installatie zeer interessant voor u.

Maatregel Bouwjaar van de woning
  Vóór 1915 1915 - 1929  1930 - 1971 1972 - 1983 1984 - 2004 Ná 2005
Spouwmuurisolatie     X      
Zonnepanelen X X X X X X
Vloerisolatie   X X X    
Isolatieglas X X X X X  
Goedkoper verwarmen (Inregelen CV-installatie) X X X X X X

Weet u het bouwjaar van uw woning niet? Raadpleeg dan de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) van het Kadaster via: https://bagviewer.kadaster.nl/. Klik deze aan en vul op de pagina die nu opent uw adres en woonplaats in. Rechtsboven in het scherm ziet u nu het bouwjaar van uw huis.

Hoe kunt u meedoen

U schrijft zich vóór 19 december 2021 gratis en vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl. Het team van Winst uit je woning controleert uw aanmelding en belt u bij vragen. U ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail:

 • bij interesse in zonnepanelen belt de installateur die de veiling heeft gewonnen u op. De installateur maakt samen met u een vrijblijvende offerte op maat;
 • bij interesse in spouwmuur- en/of vloerisolatie ontvangt u een e-mail voor het inplannen van een onafhankelijk huisbezoek. Uw bijdrage voor dit huisbezoek bedraagt € 29,-. Na deze onafhankelijke controle ontvangt u de offerte(s) op maat;
 • bij interesse in overige maatregelen (waaronder isolatieglas en Goedkoper Verwarmen) ontvangt u de offerte op maat op basis van de informatie die u bij uw inschrijving heeft opgegeven.

Na ontvangst van de vrijblijvende offertes weet u of en hoe u uw energierekening het best en veilig kunt verlagen en neemt u zelf een besluit. De eventuele subsidieaanvraag of btw-teruggave worden voor u geregeld. U bepaalt zelf wanneer u een klus laat uitvoeren!

Vragen

Heeft u geen internet of heeft u vragen over de advies- en inkoopactie? Bel dan tijdens werkdagen met de helpdesk van Winst uit je Woning op Telefoon: 023-5836936.