In de gemeente

Duurzaam Cuijk

De gemeente Cuijk bouwt aan een ‘duurzaam Cuijk’. Een duurzaam Cuijk is een mooie, prettige en economisch gezonde gemeente waar in behoeften kan worden voorzien zonder dat we diezelfde behoeften van toekomstige Cuijkse bevolking en andere wereldburgers in gevaar brengen.

Weekmarkt

Iedere woensdag kunt u van 11.00 uur tot 16.30 uur terecht op de weekmarkt. Er is een ruim gesorteerde versmarkt, maar ook voor bloemen, fournituren, stoffen, kleding en dergelijke kunt u terecht op de weekmarkt.

Hondenuitlaatplaatsen

U kunt uw hond zijn behoefte laten doen bij een van de hondenuitlaatplaatsen of hondenuitlaatzones.

Cuijk beweegt

Het project Cuijk Beweegt is een programma in de gemeente Cuijk voor jong en oud. Momenteel richten wij ons vooral op de gezondheid en sport bij jongeren tussen vier en dertien jaar.

Als de sirene gaat…

Als u de sirene hoort, dan is er iets aan de hand. Dat kan van alles zijn, zoals gevaarlijke stoffen die zijn vrijgekomen bij een brand, een zwaar ongeval of een dreigende overstroming.

Automatische Externe Defibrillatoren (AED)

In gemeente Cuijk vindt u op verschillende openbare locaties AED’s.

Archeologische vondsten Grotestraat Cuijk

Overzicht van alle nieuwsberichten rondom het archeologisch onderzoek in de Grotestraat in Cuijk.

Spelen Padbroek

Het project ‘omvormingen Padbroek’ is in uitvoering. De komende jaren worden het groen, de wandelpaden en de speelplekken in de wijk aangepakt. Hier informeren wij u over de geplande aanpassingen aan de speelplekken in Fazantenveld, Patrijzenveld, Korhoenderveld en Dassenburcht.

Toerisme en recreatie

Op deze pagina vindt u meer informatie over de koopzondagen en evenementen in Cuijk. Ook vindt u hier toeristische informatie over het land van Cuijk.