Materialen lenen bij de gemeentewerf

 Als u een evenement organiseert, kunt u borden en drang- of afzethekken lenen bij de gemeentewerf. In principe zorgt u zelf voor het halen en terugbrengen van de materialen. 

Hoe werkt het

Organisaties kunnen de aanwezige en beschikbare borden en drang- of afzethekken van de gemeentewerf gratis gebruiken. Heeft u meer borden of drang- of afzethekken nodig dan de gemeente kan leveren, dan moet u alle borden en drang- of afzethekken bij een andere partij afnemen. U mag borden en drang- of afzethekken van de gemeente niet combineren met borden en/of drang- of afzethekken van een andere partij.

U bent verantwoordelijk voor de borden en drang- of afzethekken vanaf het moment dat u de gemeentewerf verlaat. Als u de borden en drang- of afzethekken niet op een veilige manier vervoert, mag de medewerker van de gemeentewerf weigeren om de materialen mee te geven. De borden en drang- of afzethekken moeten na het einde van het evenement onbeschadigd en compleet worden teruggebracht.

Objecten verplaatsen

De gemeente kan voor een evenement grote objecten (zoals bloembakken) in de openbare ruimte verplaatsen. U kunt hiervoor een offerte aanvragen via telefoonnummer 0485-396600. Het is niet verplicht om dit door de gemeente te laten doen, u mag hiervoor ook een andere partij benaderen. Deze partij moet zich dan uiteraard wel aan de voorwaarden in de vergunning of melding houden.

Aanvragen

U kunt de borden en/of drang- of afzethekken bij de gemeentewerf aanvragen via werf.cuijk@cgm.nl. U moet de materialen minimaal vijf werkdagen voordat u ze wilt gebruiken aanvragen. Wij raden u aan om eerder contact op te nemen met de gemeentewerf, zodat u weet of de gevraagde borden/hekken beschikbaar en aanwezig zijn.

Schade of verlies

Als materialen kwijt raken of beschadigen, moet u een vergoeding betalen.