Nieuwe locatie textielcontainer Katwijk

Publicatiedatum: Maandag 22 juni 2020

In verband met bouwwerkzaamheden verplaatst de textielcontainer aan de Mariagaarde vanaf eind juni 2020 richting de glasbakken.

Bewaar textiel nog even thuis

Door de coronacrisis ligt de textielverwerking nog steeds helemaal stil. De oproep om textiel voorlopig thuis te bewaren geldt nog steeds. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn en het textiel weer goed verwerkt kan worden, houden wij u uiteraard op de hoogte.

Textiel dat goed is voor een tweede ronde, kunt u ook gratis inleveren bij de kringloopwinkels van Stichting Actief in Cuijk of Boxmeer. Het gaat dan om bijvoorbeeld kleding, handdoeken, tafellakens en beddengoed.

Wat is textiel

Textiel is niet alleen die fijne zomerjurk die op is of dat spijkerjasje dat uit de mode is. Textiel is alles wat is gemaakt van stof en is geweven of gebreid. Dus ook badlakens, een vaatdoekje, kussenhoezen en gordijnen. Niet alleen wat nog gedragen kan worden, maar ook wat kapot en versleten is. Naast textiel zijn ook schoenen/laarzen, accessoires (riemen, tassen, hoeden/petten) en knuffels welkom.

Wat niet

Wat niet tot textiel behoort, zijn matrassen, tapijten, kussens, vloerbedekking en ernstig vervuild of nat textiel.

Informatie over de inzameling van afval

Bekijk de website www.afvalaanbieden.nl
Download de AfvalApp www.deafvalapp.nl
Stuur een e-mail info@afvalaanbieden.nl
Volg Twitter www.twitter.com/BCA_LvCB
Bel de Afvalinfolijn 0485-338352

Logo Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel