Nieuws

MaasWaalpad: Snelfietsroute Cuijk - Nijmegen

Publicatiedatum: Vrijdag 23 maart 2018

Dankzij de samenwerking tussen provincies, gemeenten, rijk en de fietsersbond komt er tussen Cuijk en Nijmegen een snelfietsroute.

Lees verder

Woningsluiting Margrietstraat Haps

Publicatiedatum: Vrijdag 23 maart 2018

Op 24 november 2017 is in de woning aan de Margrietstraat 3 te Haps de aanwezigheid van een handelshoeveelheid softdrugs geconstateerd.

Lees verder

Sluiting pand Buizerdhorst 38 in Cuijk

Publicatiedatum: Donderdag 22 maart 2018

Op 8 februari 2018 is in het pand aan de Buizerdhorst 38 te Cuijk de aanwezigheid van een handelshoeveelheid softdrugs geconstateerd.

Lees verder

Opgraving Grotestraat Cuijk - Buikparasieten, botten en muren

Publicatiedatum: Maandag 19 maart 2018

Vorige week kon u op deze plek al lezen dat er bij de opgravingen, ter hoogte van de groenteboer, een aantal vlakgraven zijn ontdekt. Deze week wat meer informatie hierover. De graven zijn waarschijnlijk 8000 jaar oud.

Lees verder

Samenwerking voor dorpswinkels in Beers en Gassel

Publicatiedatum: Maandag 19 maart 2018

Een ontmoetingspunt voor het dorp, waar regionale producten te koop zijn en waar mensen kunnen werken voor wie het vinden van passend werk niet vanzelfsprekend is. Met die drie vliegen in één klap in gedachten, is donderdag 15 maart 2018 een samenwerkingsdocument getekend om twee dorpswinkels – zogenaamde Buurtmarkten – te realiseren in Beers en Gassel.

Lees verder

Leerlingen starten met metselwerk kaarsenkapel

Publicatiedatum: Maandag 19 maart 2018

Op vrijdag 16 maart 2018 zijn leerlingen van Bouwmensen (een coöperatieve vereniging van onder andere bouw- en infra-opleidingsbedrijven met vestigingen in heel Nederland) gestart met het metselwerk voor de kaarsenkapel aan de voet van de voormalige klokkentoren bij de nieuwe MFA De Valuwe. Projectwethouder Gerard Stoffels: “Het mes snijdt bij dit project aan twee kanten.

Lees verder

Eerstesteenlegging zestien woningen Parc Maasboulevard

Publicatiedatum: Maandag 19 maart 2018

Op donderdag15 maart 2018 gaf wethouder Rob Poel van de gemeente Cuijk het startschot voor de bouw van zestien woningen aan de Maasboulevard te Cuijk. Hij deed dat door samen met BCP-directeur Theo Hendriks ‘vakkundig’ de eerste steen op de fundering te metselen.

Lees verder

De week van Autisme 2018

Publicatiedatum: Vrijdag 16 maart 2018

In het kader van de week van Autisme organiseert de Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen een dag en avond rondom het thema autisme op woensdag 4 april bij Kleppenburg, Europlein 4, Oeffelt.

Lees verder

Aangepast ontwerp kruising Kerkstraat - Kalkhofseweg - Oeffeltseweg na bewonersavond

Publicatiedatum: Donderdag 15 maart 2018

Op 15 februari 2018 hebben we een informatieavond gehad over de kruising Kerkstraat – Kalkhofseweg – Cuijkseweg. Zoals beloofd komen we bij u terug met een aangepast ontwerp van de kruising.

Lees verder

Tegengaan wateroverlast

Publicatiedatum: Donderdag 15 maart 2018

De gemeente Cuijk treft maatregelen om wateroverlast in de toekomst te beperken en is het project ‘Tegengaan wateroverlast’ gestart..

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.