Nieuws

Reisdocument aanvragen niet mogelijk op donderdag 14 november 2019

Publicatiedatum: Dinsdag 8 oktober 2019

In verband met het vervangen van het aanvraagstation voor reisdocumenten en de apparatuur voor het opnemen van vingerafdrukken kunnen inwoners van de gemeente Cuijk op donderdag 14 november 2019 geen reisdocument aanvragen.

Lees verder

Inloopavond Herontwikkeling gebied Grotestraat-Zuid 4 november 2019

Publicatiedatum: Vrijdag 18 oktober 2019

Op maandag 4 november 2019 wordt een informatie- en inloopbijeenkomst georganiseerd over de herontwikkeling van het gebied Grotestraat-Zuid.

Lees verder

Bekendmaking naam nieuwe grote gemeente

Publicatiedatum: Dinsdag 15 oktober 2019

De gemeenten Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis vormen per 1 januari 2022 een nieuwe, grote gemeente. Vrijdag 18 oktober 2019 wordt rond 17.30 uur de naam van deze nieuwe gemeente live via de regionale tv- en radiozender Omroep Land van Cuijk bekend gemaakt.

Lees verder

Gebruikers leerlingenvervoer zeer tevreden

Publicatiedatum: Maandag 14 oktober 2019

Afgelopen schooljaar maakten in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert 181 leerlingen gebruik van deze vorm van vervoer. Voor hen en voor hun ouders/verzorgers is het belangrijk dat het proces van ‘naar school gaan’ prettig verloopt. Om die reden hebben de gemeenten gezamenlijk een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Lees verder

Hoeveel e-waste heb jij in huis?

Publicatiedatum: Vrijdag 11 oktober 2019

Alles met een stekker of batterij is een apparaat. Hoeveel apparaten, lampen en armaturen (omhulsel van een lamp) heb jij in huis die kapot zijn of die je niet meer gebruikt? Tel je apparaten/lampen en maak kans op één van de twee refurbished iPads.

Lees verder

Vragenlijst jongeren 12 tot en met 18- jarigen van start

Publicatiedatum: Donderdag 10 oktober 2019

Ben je tussen de 12 en 18 jaar of heb je een kind in die leeftijd? Dan ontvang je misschien een uitnodiging (voor je kind) om een vragenlijst in te vullen over je gezondheid.

Lees verder

Uitdagingen bij de verwerking van mest

Publicatiedatum: Donderdag 10 oktober 2019

Vorige week bespraken 65 agrariërs uit de gemeenten Goch, Weeze, Bergen, Boxmeer, Cuijk en Gennep de uitdagingen bij de verwerking van mest.

Lees verder

Concert zonder grenzen in Siebengewald

Publicatiedatum: Donderdag 10 oktober 2019

Het jaarlijkse ‘concert zonder grenzen’ vindt dit jaar plaats in Siebengewald. Zondag 10 november 2019 bent u welkom in MFC de Klaproos, het concert begint om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Lees verder

Reizende foto-expositie MIST partners van jonge mensen met dementie komt naar Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 8 oktober 2019

Van 16 oktober tot 25 november 2019 staat er iets bijzonders te gebeuren in Cuijk: de expositie ‘MIST’ zal dan in het gemeentehuis worden gehouden. Deze reizende expositie toont portretten die partners van jonge mensen met dementie in beeld brengen.

Lees verder

Woonrijp maken Blok 15 De Nielt, Cuijk

Publicatiedatum: Maandag 7 oktober 2019

Begin oktober 2019 start aannemer AVG Heijen B.V. uit Heijen met het definitief inrichten van Blok 15 op de Nielt. Dit bouwblok ligt in de noordoostelijke oksel van de wegen De Nielt en de Potbeker.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.