Nieuws

Wandelen met Mantelzorgers

Publicatiedatum: Dinsdag 17 juli 2018

Centrum Mantelzorg Land van Cuijk organiseert op donderdagmiddag 2 augustus 2018 van 14.00 uur tot 16.00 uur in samenwerking met de IVN een wandeling voor mantelzorgers

Lees verder

Mogelijke productiefout in reisdocumenten

Publicatiedatum: Vrijdag 13 juli 2018

Op vrijdag 29 juni 2018 heeft de leverancier van Nederlandse reisdocumenten bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) gemeld dat zich een technisch probleem heeft voorgedaan bij de productie.

Lees verder

Mazelen in Europa: controleer je vaccinaties voor je op vakantie gaat

Publicatiedatum: Donderdag 12 juli 2018

In een aantal landen in Europa is er een uitbraak van mazelen. Op dit moment geldt een waarschuwing vooral voor Roemenië, Griekenland, Frankrijk en Italië. Ga je op reis naar een van deze landen, controleer dan jouw vaccinaties en die van je reisgenoten.

Lees verder

Nuvita B.V. uit Venray verhuist naar Bedrijvenpark Laarakker

Publicatiedatum: Donderdag 12 juli 2018

Er komt weer een nieuw bedrijf bij op Bedrijvenpark Laarakker. Nuvita, gespecialiseerd in het tabletteren, capsuleren, coaten en verpakken van voedingssupplementen, uit Venray, gaat dit najaar nog starten met bouwen in Haps.

Lees verder

Hoorzitting commissie bezwaarschriften

Publicatiedatum: Woensdag 11 juli 2018

Op 17 juli 2018 houdt de gezamenlijke commissie bezwaarschriften van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert een openbare hoorzitting. Deze hoorzitting vindt plaats in het gemeentehuis van de gemeente Cuijk. De volgende bezwaarschriften worden besproken.

Lees verder

Gemeenteraad Cuijk stemt in met kadernota 2019-2022

Publicatiedatum: Dinsdag 10 juli 2018

De gemeenteraad van Cuijk heeft vorige week de Kadernota 2019-2022 vastgesteld. Via de kadernota bepaalt de raad op hoofdlijnen wat er de komende jaren gebeurt in de gemeente en hoe het beschikbare geld wordt verdeeld. De partijen Liberaal LVC, ABC, CDA en PvdA stemden in met de kadernota.

Lees verder

Wethouder Jilisen slaat eerste paal fabriek Duynie Ingredients

Publicatiedatum: Maandag 9 juli 2018

Fabriek gaat volledig draaien op de restwarmte van Bio-Energie Centrale Cuijk. Donderdag 5 juli 2018 hebben wethouder Maarten Jilisen van de gemeente Cuijk en Richard Corsmit, CEO Duynie Group, de eerste paal geslagen van de fabriek van Duynie Ingredients in Cuijk. Hiermee is de bouw van de ingrediëntenfabriek op industriegebied Katwijk officieel gestart.

Lees verder

Tuinhaarden en terraskachels

Publicatiedatum: Vrijdag 6 juli 2018

Het seizoen is weer aangebroken om buiten te zijn en heerlijk te genieten van het mooie weer. Als het tegen de avond wat afkoelt vinden velen het gezellig om hun vuurkorf of terraskachel aan te steken.

Lees verder

Di-Visie inventariseert ideeën Romeins verleden

Publicatiedatum: Woensdag 4 juli 2018

Hoe krijgt het Romeinse verleden van Cuijk de aandacht die het verdient? Cuijk, oftewel ‘Ceuclum’, was vroeger belangrijk voor de Romeinen. Tegenwoordig zijn de Romeinen belangrijk voor Cuijk.

Lees verder

Te koop: Horecakavel aan Heeswijkse Plas Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 3 juli 2018

Te koop: Horecakavel aan Heeswijkse Plas Cuijk (erfpacht is ook mogelijk).

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.