Nieuws

Deelnemers gevraagd voor werkgroep ‘Cuijk voor lokale en fairtrade producten’

Publicatiedatum: Vrijdag 16 augustus 2019

Gemeente Cuijk wil een Fairtrade gemeente worden. Daarvoor zijn wij op zoek naar inwoners die willen deelnemen aan een speciale werkgroep die het gebruik, en de verkoop, van lokale en fairtrade producten gaat stimuleren.

Lees verder

Cultuur aan de Maas 2019: Voel je Vrij

Publicatiedatum: Vrijdag 16 augustus 2019

Op zondag 25 augustus 2019 organiseert Stichting Cultureel Hart Cuijk voor de 16e keer het evenement “Cultuur aan de Maas” met als thema: Voel je Vrij.

Lees verder

Ruim 1.000 naamsuggesties voor nieuwe gemeente

Publicatiedatum: Donderdag 15 augustus 2019

Inwoners van de gemeenten Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis konden tot en met 4 augustus 2019 een naam indienen voor hun nieuwe gemeente, die per 1 januari 2022 ontstaat wanneer de drie gaan herindelen. Ruim 1.000 naamsuggesties (precies 1.037) werden ingediend.

Lees verder

Inzamelactie taxussnoeisel eindigt 23 augustus 2019

Publicatiedatum: Donderdag 15 augustus 2019

De jaarlijkse inzamelactie van taxussnoeisel door Stichting Taxus Taxi eindigt op 23 augustus 2019. Na die datum neemt de hoeveelheid werkzame basisgrondstof in de taxusnaalden, waarmee chemotherapieën worden gemaakt, af. Dat betekent dat u uw taxussnoeisel t/m donderdag 22 augustus 2019 aan kunt melden.

Lees verder

Thema Brabantsedag Heeze 2019: Wolvenjacht in Cuijk (1815)

Publicatiedatum: Donderdag 15 augustus 2019

Wolvenjacht in Cuijk (1815): “Dood aan de harige duivels! Wees moedig en sterk!”

Lees verder

Bouw fietsbrug gaat nieuwe fase in met realisatie pijlers

Publicatiedatum: Woensdag 14 augustus 2019

De bouw van de fietsbrug tussen Cuijk en Mook gaat een nieuwe fase in. Na de benodigde voorbereidingen als het inrichten van de bouwplaats en het onderzoek op niet gesprongen explosieven, is nu de fase aangebroken waarbij de brugpijlers worden gerealiseerd. Aan de Mookse zijde zijn de funderingspalen voor de pijlers al geboord, aan de Cuijkse zijde is dit werk in volle gang.

Lees verder

Doe mee: Fotoactie Instagram

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

Aan de Everdineweerd in Katwijk-Cuijk en aan de overkant van de Maas, aan de Rijksweg in Mook, wordt hard gewerkt aan de bouw van een fietsbrug. Rond de bouw van deze brug organiseert de gemeente Cuijk een Fotoactie Instagram.

Lees verder

Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Cuijk ontvangen volgende week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. Sjors Sportief/Creatief is een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente!

Lees verder

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd.

Lees verder

Weer naar school

Publicatiedatum: Maandag 12 augustus 2019

Het waren zes heerlijke, warme vakantieweken. Volgende week gaat de Brabantse jeugd weer naar school. Dan is het weer oppassen geblazen in het verkeer!

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.