Nieuws

Informatie over het coronavirus

Publicatiedatum: Donderdag 29 april 2021

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Om de mogelijke verspreiding in deze provincie in kaart te brengen, start het RIVM morgen een steekproef naar COVID-19.

Lees verder

Gewijzigde tijden afsluiting Grotestraat

Publicatiedatum: Maandag 10 mei 2021

Op dit moment wordt er in het centrum gewerkt aan onder andere het Louis Jansenplein. Daarom worden de venstertijden wanneer de Grotestraat afgesloten is, per 11 mei tijdelijk gewijzigd.

Lees verder

Gemeentehuis gesloten op 13 en 14 mei

Publicatiedatum: Maandag 10 mei 2021

In verband met Hemelvaart is het gemeentehuis donderdag 13 en vrijdag 14 mei 2021 gesloten.

Lees verder

Herdenking Inval 10 mei 1940 Katwijk

Publicatiedatum: Zondag 9 mei 2021

Op zondag 9 mei is de Duitse inval op 10 mei 1940 in Katwijk en de gevallenen van II-26 Regiment Infanterie en het Korps Politietroepen herdacht. Vanwege coronavirus was er geen bijeenkomst, wel gepaste tekenen van herdenking door middel van bloemlegging.

Lees verder

Samen bouwen aan de nieuwe gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Het is belangrijk dat elk dorp in de nieuwe gemeente Land van Cuijk tot zijn recht komt. Daarom zijn we druk bezig met voorbereidingen, zoals een KernenCV voor elk dorp en een beschrijving voor o.a. een goede samenwerking met de gemeente.

Lees verder

Wat als je vermoedt dat je kind alcohol drinkt of drugs gebruikt? Tips van het Centrum Jeugd en Gezin

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Kleding met een wietgeur, slaapproblemen en onverklaarbare uitgaven. Het kan er allemaal op wijzen dat je kind alcohol drinkt of drugs gebruikt. Daarom is het hartstikke belangrijk om hierover in gesprek te gaan met je kind. Het Centrum Jeugd en Gezin Land van Cuijk geeft tips.

Lees verder

Infiltratievoorziening onder Louis Jansenplein

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

De herinrichting van het Louis Janseplein is in volle gang. Maar niet alleen boven de grond vindt een herinrichting plaats. Ook onder de grond gebeurt van alles. Bij de herinrichting van het Louis Jansenplein wordt ook een infiltratievoorziening voor regenwater aangelegd.

Lees verder

Asfaltonderhoud diverse wegen

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

In opdracht van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert worden er van 12 tot en met 28 mei 2021 asfaltwerkzaamheden uitgevoerd aan diverse wegen.

Lees verder

Samen bouwen aan de nieuwe gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Met 33 kernen wordt de nieuwe gemeente Land van Cuijk één van de grootste gemeenten van Noord-Brabant. We zorgen dat we dichtbij jou blijven staan door te werken aan een ‘kernendemocratie’. Dit houdt in dat jij als inwoner meedenkt over wat er moet gebeuren in jouw wijk of dorp.

Lees verder

Samen sterk voor de jeugd

Publicatiedatum: Woensdag 5 mei 2021

De gemeenten in het Land van Cuijk maken het mogelijk dat er in deze tijd extra aandacht voor jongeren is. Mede vanuit het actieprogramma 'Jeugd aan zet' organiseert Welzijnsorganisatie Sociom allerlei (online) activiteiten voor de jeugd.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.