24 juni 2020 gratis energiespreekuur in bibliotheek

Publicatiedatum: Maandag 15 juni 2020

Het Cuijks Energiehuis weer van start

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doet u dat? Wat is er mogelijk met uw woning? Zijn er interessante subsidies? En wat kunt u het beste nu doen met het oog op de toekomst? Met deze vragen kan de adviseur van energieloket Brabant Woont Slim u helpen. Op woensdag 24 juni 2020 van 18.00 tot 20.00 uur organiseert het “Cuijks Energiehuis” weer een spreekuur. Dit spreekuur is gratis en wordt gehouden in de bibliotheek in Cuijk, uiteraard met gepaste coronamaatregelen.

Cuijks Energiehuis

Om de week op woensdag kunt u in het Cuijks Energiehuis terecht. In een gesprek van een half uur geeft de adviseur terugkoppeling op uw vragen over uw woning. Of het nu om isoleren of om zonnepanelen gaat: uw overwegingen kunt u aan deze expert voorleggen. Kunt u niet op 24 juni 2020? Er komen nog meer spreekuren aan (ook in de zomervakantie). Kijk voor alle data op www.brabantwoontslim.nl en schrijf u uiterlijk 48 uur van tevoren in!

Digitaal alternatief

Kunt of wilt u in verband met corona niet langskomen op het fysieke spreekuur? Dan kunt u tijdelijk een videoafspraak maken. Neem daarvoor contact op met Brabant Woont Slim.