Bibliotheek start lesgroep ‘Begrijp je taal’

Publicatiedatum: Vrijdag 12 juli 2019

Goed kunnen lezen en schrijven is belangrijk. Toch vinden veel Nederlanders dit lastig. 2,5 miljoen mensen om precies te zijn. Daarom start de Bibliotheek na de zomer met de lesgroep ‘Begrijp je taal!’ In deze groep leren deelnemers beter lezen en schrijven. Meedoen is gratis.

Lesgroep

In de lesgroep werk je aan doelen die te maken hebben met lezen en schrijven. Welke doelen dat bepaal jij zelf. Er is een docent bij om je te helpen. Je maakt geen toetsen en ontvangt geen diploma. Na 16 weken krijg je wel een bewijs van deelname. Waarom Wil jij graag brieven en formulieren beter begrijpen? Je kind of kleinkind beter voorlezen? Zelf je treinkaartje bestellen? Of een bericht op sociale media plaatsen? Kom naar de Bibliotheek en werk in een fijne sfeer aan jouw taalbegrip. Dat kan in het tempo en op het niveau dat bij jou past. Met mensen die ook willen leren. En het kost niets.

Wanneer

De lesgroep is elke woensdag van 4 september tot 18 december 2019 in de Bibliotheek Cuijk. De tijden zijn van 15.30 tot 17.00 uur en van 17.30 tot 19.00 uur. Je kunt naar de lesgroep in de middag of in de avond. Je mag ook met beide lesgroepen meedoen.

Iets voor jou

Is deze lesgroep iets voor jou of voor iemand die je kent?