Dynamic Borders op Touristikmesse Niederrhein

Publicatiedatum: Vrijdag 24 januari 2020

1 en 2 februari 2020 vindt de jaarlijkse Touristikmesse Niederrhein in Kalkar plaats. Twee dagen lang presenteren zo’n 150 exposanten alles op het gebied toerisme en recreatie. De Touristikmesse Niederrhein wordt gehouden bij Kernwasser Wunderland (Griether Str. 110-120) in Kalkar en is beide dagen geopend van 10.00-17.00 uur voor bezoekers.

Grensoverschrijdende regio

Het INTERREG-project Dynamic Borders presenteert tijdens deze beurs, samen met Smaakparels, de nieuwste grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes en laat bezoekers proeven van regionale producten. Op deze manier willen de 6 Dynamic Borders gemeenten de kwaliteit en trots van de grensoverschrijdende regio uitgedragen. Meer informatie over de beurs kunt u vinden op www.touristikmesse-niederrhein.eu.

Arrangementen

Niederrhein Tourismus zal het komend halfjaar meerdere toeristische grensoverschrijdende arrangementen ontwikkelen. Alle arrangementen zijn gebaseerd op de 10 grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes. Als de arrangementen klaar zijn, kunnen deze geboekt worden via de website 2-land-reisen.de.  Tevens wordt er op dit moment nog een overzichtskaart ontwikkeld met alle 10 de grensoverschrijdende routes.

INTERREG-project Dynamic Borders

In het INTERREG-project Dynamic Borders werken de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze grensoverschrijdend samen. Gezamenlijk worden de thema’s arbeidsmarkt, toerisme en agrofood opgepakt. Dynamic Borders wordt in het kader van INTERREG Deutschland-Nederland uitgevoerd en wordt mede gefinancierd door de provincies Limburg, Noord-Brabant en het MWIDE NRW.