Nieuw: het Cuijks energiehuis

Publicatiedatum: Donderdag 24 oktober 2019

Gratis energieadvies van onafhankelijke specialisten

Een persoonlijk en een deskundig gesprek. Dat is waar woningbezitters die (potentieel) energiebesparende maatregelen willen nemen het meeste behoefte aan hebben. Daarom gaat op 13 november 2019 het Cuijks energiehuis van start. Vanaf dat moment kunt u iedere twee weken op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur in de bibliotheek van Cuijk terecht voor gratis en onafhankelijk energieadvies. Aanmelden voor een persoonlijk gesprek kan op brabantwoontslim.nl.

Pilot

Het Cuijks Energiehuis is een pilot van een half jaar. De adviesgesprekken worden gevoerd door Brabant Woont Slim en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Cuijk. Brabant Woont Slim is het energieloket voor alle inwoners van de regio Noordoost Brabant. Hun adviseurs kunnen u helpen om uw woning stap voor stap te verduurzamen en te besparen op uw energiekosten. Zij zijn onafhankelijk en zullen daarom altijd de beste oplossing(en) voor uw situatie voorstellen. Zo kunt u straks comfortabeler, voordeliger en groener wonen.

Subsidie

Als u nu twee of meer grote energiebesparende isolatiemaatregelen uitvoert in uw eigen bestaande koopwoning, kunt u in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Ook hier kunnen de adviseurs u meer over vertellen.