SamenWijzer Infopunt in de Bibliotheek. Eerste hulp bij geldvragen

Publicatiedatum: Donderdag 16 mei 2019

Wil je kind op voetbal of op schoolreisje en weet je niet hoe je dat moet betalen? Ga je scheiden, wordt je kind 18 of verander je van baan? Dit kan gevolgen hebben voor je financiële situatie. Heb je hier vragen over maar weet je niet welke instantie je daarbij kan helpen? Of waar je meer informatie kunt vinden? Met deze en andere vragen kun je terecht bij het SamenWijzer Infopunt in de Bibliotheek.

Tijd en plaats

In de Bibliotheek in Cuijk (14.00 tot 15.30 uur) en in Boxmeer (10.30 tot 12.00 uur) zitten elke week vrijwilligers voor je klaar om je bij een kop koffie verder te helpen. Gratis! Aanmelden is niet nodig. Het Infopunt wordt op een later moment ook ingericht in de Bibliotheken van Grave, Mill en Sint Anthonis. Kijk voor de tijden en meer informatie op: www.biblioplus.nl/samenwijzer

Vrijwilligers gezocht

Ken of ben je iemand die het leuk vindt om als vrijwilliger het SamenWijzer infopunt te bemensen? Meld je dan aan via de website van BiblioPlus of van het Vrijwilligerspunt van Sociom.

Het SamenWijzer Infopunt is onderdeel van het project 'SamenSterker' waarin veel organisaties in het Land van Cuijk met elkaar samenwerken om in een vroeg stadium vragen en problemen te signaleren op het gebied van financiën en welzijn.