Start werkzaamheden in het zuidelijke wijkdeel van Padbroek op 2 december 2019

Publicatiedatum: Vrijdag 29 november 2019

In 2018 zijn de voorbereidingen getroffen voor de aanpak van het zuidelijke wijkdeel van Padbroek. De start van de uitvoering begint maandag 2 december 2019. Tot en met maart 2020 worden de straten Buizerdhorst, Sperwerhorst, Everdrift, Havikshorst, Kievitenveld, Valkenhorst en De Messemaker aangepakt.

De werkzaamheden richten zich op omvorming van groen, paden en speelplekken. Engelen Groen uit Uden is de uitvoerende aannemer. Zij starten in week 49 (2 december) met het verwijderen van bomen en plantsoen. Tijdens de uitvoering is enige overlast te verwachten maar we proberen deze te beperken. We hopen op uw begrip voor het werk van de aannemer.

Projectinformatie en tekeningen

Kijk op de website van Engelen Groen voor aanvullende projectinformatie en de planning. Ook kunt u daar de tekeningen bekijken.

Aanspreekpunten

Vanuit de gemeente houdt John de Valk toezicht op het werk. Hij is het aanspreekpunt tijdens de uitvoering. Voor inhoudelijke vragen over het project is Jeroen van Hagen het aanspreekpunt. Beiden zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0485-396600 van de gemeente.

Aannemer

De aannemer, Engelen Groen (www.engelengroen.nl) is bereikbaar via nummer 0413-264941.