Storing openbare verlichting A73

Publicatiedatum: Woensdag 7 augustus 2019

De openbare verlichting die de A73 verlicht ter hoogte van Cuijk, kampt met een ernstige storing. Het gaat om het weggedeelte tussen de Maasbrug en de afslag Rijkevoort, aan beide zijden van de weg. Deels is de verlichting in zijn geheel kapot. Op andere plaatsen brandt de verlichting wel of niet op momenten dat dat niet de bedoeling is.

Rijkswaterstaat vindt – net als de gemeente Cuijk – deze situatie zeer onwenselijk. Er is aan herstel een hoge prioriteit gegeven.

De gemeente Cuijk heeft inmiddels contact met Rijkswaterstaat over de problemen met de verlichting. De aannemer van Rijkswaterstaat heeft nu opdracht gekregen om alle verlichting uiterlijk in het najaar te herstellen. Alles wordt in het werk gesteld zodat voor het einde van het jaar de verlichting naar behoren werkt.

Voor de reparatiewerkzaamheden aan de verlichting zijn ook verkeersmaatregelen nodig. Deze verkeersmaatregelen worden gecombineerd ingepland met verkeersmaatregelen van overige werken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Constateert u een onveilige situatie? Neem dan contact op met Rijkswaterstaat via de Landelijke Informatielijn via 0800-8002. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier van Rijkswaterstaat.