Uitreiking elf Koninklijke Onderscheidingen

Publicatiedatum: Vrijdag 3 juli 2020

Op 3 juli 2020 hebben elf inwoners van de gemeente Cuijk een lintje gekregen in de schouwburg Cuijk. Op vrijdag 24 april 2020 werden zij gebeld door burgemeester Wim Hillenaar met de mededeling dat zij – in naam van Zijne Majesteit de Koning – een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Door het coronavirus konden de versierselen niet op die dag worden uitgereikt. Deze alternatieve lintjesregen vond landelijk plaats. Tijdens deze bijeenkomst werden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Op de foto val links naar rechts:

Zittend: De heer Jos Janssen,(Lid in de Orde van Oranje Nassau), mevrouw Yvonne Derks-Jansen (Lid in de Orde van Oranje Nassau), mevrouw Truus Selten (Lid in de Orde van Oranje Nassau), de heer Huub Koot (Lid in de Orde van Oranje Nassau)

Staand: Burgemeester Wim Hillenaar, mevrouw Ans van der Burgt-Willems (Lid in de Orde van Oranje Nassau) de heer Jacques Derks (Lid in de Orde van Oranje Nassau), de heer Leo van der Meer (Lid in de Orde van Oranje Nassau), de heer Gerrie Christiaans (Lid in de Orde van Oranje Nassau), de heer Harrie Cuppen (Lid in de Orde van Oranje Nassau), de heer Ton van Elk de Freese, (Lid in de Orde van Oranje Nassau), de heer Hans Smets, Haps (Ridder in de Orde van Oranje Nassau)