Vrijwilligerspenning voor Riek Daamen

Publicatiedatum: Donderdag 13 juni 2019

Vanochtend (donderdag 13 juni 2019) is - bij haar afscheid als vrijwilligster op dagbesteding De Parasol - mevrouw H.A. (Riek) Daamen (84) uit Cuijk onderscheiden met de Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk. De onderscheiding is uitgereikt door wethouder Joost Hendriks.

Waardering

Mevrouw Daamen is ruim 30 jaar actief geweest als vrijwilligster. Zij heeft zich op maatschappelijk gebied ingezet om de kwaliteit van leven te verbeteren door activiteiten en gezelligheid aan te bieden. Zij stond voor iedereen klaar. Daarnaast is zij al zes jaar mantelzorger. Mevrouw Daamen heeft veel goeds gedaan en veel betekend voor de gemeenschap Cuijk. Zij heeft veel tijd geïnvesteerd in het vrijwilligerswerk. Dat verdient waardering en die waardering krijgt zij, want het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om aan haar de vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk toe te kennen.

Vrijwilligers penning

De Vrijwilligerspenning gemeente Cuijk wordt toegekend en uitgereikt bij het afscheid van personen die zich op een bijzondere wijze vrijwillig voor een periode van in principe 16 jaar of langer hebben ingezet bij een vereniging of instelling in de gemeente Cuijk.