Nieuws

Informatie over het coronavirus

Publicatiedatum: Dinsdag 14 september 2021

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Om de mogelijke verspreiding in deze provincie in kaart te brengen, start het RIVM morgen een steekproef naar COVID-19.

Lees verder

Zo regelt u een papieren coronapas

Publicatiedatum: Vrijdag 24 september 2021

Vanaf zaterdag 25 september 2021 heeft u een coronabewijs nodig als u naar een restaurant, bioscoop of evenement wilt. Met de CoronaCheck-app komt u snel binnen. Maar heeft u geen smartphone of vindt u de app te ingewikkeld? Vraag dan een papieren pas aan of print hem zelf uit.

Lees verder

Gemeenteraad Cuijk vergadert weer fysiek

Publicatiedatum: Vrijdag 24 september 2021

Nu het kabinet de coronamaatregelen per 25 september heeft versoepeld, gaat de gemeenteraad van Cuijk weer fysiek vergaderen. Ook publiek is weer van harte welkom bij deze vergaderingen.

Lees verder

World Cleanup Day: een succes

Publicatiedatum: Vrijdag 24 september 2021

Zaterdag 18 september 2021 was de World Cleanup Day. Ruim 800 vrijwilligers in de gemeenten Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis gingen aan de slag. Wij bedanken alle vrijwilligers hartelijk voor hun inzet.

Lees verder

Met subsidie uw regenpijp afkoppelen

Publicatiedatum: Dinsdag 21 september 2021

Regen, sneeuw en hagel dat op uw dak valt, komt via uw regenpijp in het riool terecht. U kunt als inwoner van de gemeente Cuijk subsidie krijgen als u uw regenpijp afkoppelt en het hemelwater verwerkt in de tuin. Dit is niet alleen goed voor uw eigen bomen en planten; het draagt ook bij aan de klimaatbestendigheid van de omgeving.

Lees verder

Pachtgrond 't Riet Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 21 september 2021

Het natuurgebied ‘t Riet aan de Wielweg nabij de Kraaijenbergse Plassen te Cuijk wordt voor een periode van 5 jaar verpacht. Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld hun interesse schriftelijk kenbaar te maken.

Lees verder

Investeren in 'zonnepark Hapsebaan'

Publicatiedatum: Dinsdag 21 september 2021

Aan de locatie Hapsebaan 33 te Vianen wordt een zonnepark gerealiseerd. Zowel de gemeente als de ontwikkelaar vinden het belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk hiervan mee kunnen profiteren. Op deze manier wordt het ‘ons zonnepark’!

Lees verder

Grootschalige inkoopactie isolatie, zonnepanelen en verwarmingsisolaties

Publicatiedatum: Maandag 20 september 2021

Alle vijf gemeenten in het Land van Cuijk organiseren een grootschalige inkoopactie energiebesparing voor huiseigenaren. Daarbij gaat het om energiebesparende maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen en verwarmingsinstallaties. De gemeenten bieden lokale uitvoerders de mogelijkheid om de werkzaamheden van de actie uit te voeren.

Lees verder

Verkoop bouwkavel De Schans

Publicatiedatum: Vrijdag 17 september 2021

Binnen de laatste fase van bestemmingsplan “De Schans” te Haps is nog één bouwkavel te koop. Door herverkaveling en de recente verkoop van een deel van de kavel is de oppervlakte en prijs van de nu te koop aangeboden bouwkavel gewijzigd.

Lees verder

Kom jij ook naar de expositie; 'De vele gezichten van dementie'?

Publicatiedatum: Vrijdag 17 september 2021

Wil jij antwoorden op je vragen over dementie? Kom dan dinsdag 21 september naar de expositie 'De vele gezichten van dementie' op het Catharinahof in Grave. Van 10.00 - 20.00 uur zijn deskundigen aanwezig om al je vragen over dementie te beantwoorden.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.