Nieuws

Hoe bestrijd jij eenzaamheid? Geef je tips door!

Publicatiedatum: Donderdag 16 september 2021

Eenzaamheid is een thema dat sinds corona steeds meer naar de voorgrond is gekomen. Een thema waar iedereen waarschijnlijk in zijn of haar leven vroeg of laat mee te maken krijgt.

Lees verder

Fietstunneltje Karel Doormanstraat toch weer open vanaf 17 september

Publicatiedatum: Dinsdag 14 september 2021

Op verzoek van veel Cuijkenaren gaat het fietstunneltje bij de Karel Doormanstraat – onder  het spoor door – tijdens de herinrichting van dat gebied, toch zo veel mogelijk weer open. Door de planning en de werkzaamheden te wijzigen, kan het tunneltje vanaf 17 september 2021 weer open zijn.

Lees verder

Meldpunt Zorgwekkend Gedrag

Publicatiedatum: Dinsdag 14 september 2021

Het Meldpunt Zorgwekkend Gedrag is er om je te helpen met personen waarom jij je zorgen maakt. Zodat zij de juiste hulp krijgen. Het meldpunt werkt samen met zorgaanbieders, politie, wijkteams, het Veiligheidshuis en de familie of de omgeving aan een oplossing.

Lees verder

Herdenking Linden

Publicatiedatum: Maandag 13 september 2021

Op vrijdagavond 17 september 2021 herdenkt de Lindense gemeenschap de vijf militairen die daarmee symbool staan voor alle gesneuvelden van oorlogsgeweld in deze wereld. De bijeenkomst begint om 19.00 uur met een bezinningsmoment in de Lambertuskerk in Linden voor ieder die zich daarvoor tevoren heeft aangemeld.

Lees verder

Proefsleuven Haps; Onderzoek naar ondergrondse infrastructuur

Publicatiedatum: Vrijdag 10 september 2021

Voor de voorbereiding voor het project 'dorpskern Haps' worden de komende vier weken op verschillende plaatsen proefsleuven gegraven. Na het onderzoek worden deze weer dichtgegooid.

Lees verder

Rooiwerkzaamheden in gemeente Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Woensdag 8 september 2021

Uit tussentijdse controle is gebleken dat diverse bomen in onze gemeenten helaas de warme zomer van 2020 niet hebben overleefd. Daarom worden deze vanaf week 37 gerooid.

Lees verder

Gemeente Cuijk neemt deel aan landelijke inleveractie steekwapens

Publicatiedatum: Maandag 6 september 2021

De gemeente Cuijk neemt in de Week van de Veiligheid (11 t/m 17 oktober) deel aan de landelijke inleveractie van steekwapens.

Lees verder

Kermis in Cuijk!

Publicatiedatum: Vrijdag 3 september 2021

De komende weekenden is het kermis in Cuijk! Op 4 september start de kermis in Haps! Van 10 tot en met 14 september is het kermis in Cuijk en van 25 tot en met 28 september is het kermis in Beers

Lees verder

Verkiezingen 2021: registratie aanduiding politieke groepering

Publicatiedatum: Vrijdag 3 september 2021

De volgende politieke groeperingen zijn door het centraal stembureau geregistreerd in het register voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Land van Cuijk.

Lees verder

Aanwijzingsprocedure lokale publieke omroep voor de gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 31 augustus 2021

Nu vaststaat dat de gemeente Land van Cuijk per 1 januari 2022 een feit is, is de aanwijzingsprocedure - ter aanwijzing van een lokale publieke media-instelling (omroep) voor de gemeente Land van Cuijk - geopend.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.