Nieuws

De mooiste foto´s winnen – Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Publicatiedatum: Vrijdag 27 augustus 2021

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. De Euregio Rijn-Waal viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Het thema is daarom deze keer “Geef me de vijf(tig)”.

Lees verder

Gemeente Cuijk staat niet garant voor lening JVC Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 27 augustus 2021

Na uitvoerige afweging heeft de gemeente Cuijk het lastige besluit genomen om niet garant te staan voor een substantiële geldlening van JVC Cuijk ter sanering van de schuldenlast. De gemeente acht het, in financiële zin, niet verantwoord om tot deze stap over te gaan.

Lees verder

Hoe help je jouw kind om te gaan met angsten?

Publicatiedatum: Woensdag 25 augustus 2021

Angst. Het geeft een vervelend gevoel, maar is vaak ook nuttig. Deze emotie vertelt ons lichaam dat er mogelijk gevaar dreigt. Hierdoor springen we niet zomaar van kliffen en blijven we uit de buurt van schrikdraad. Meestal gaan angsten vanzelf over. Zo niet: dan kun jij je kind erbij helpen. Hoe? Centrum Jeugd en Gezin Land van Cuijk geeft tips.

Lees verder

24, 25 en 26 augustus gecontroleerde geurmeting Duynie Ingredients

Publicatiedatum: Vrijdag 20 augustus 2021

Op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 augustus wordt een geurmeting gehouden bij het bedrijf Duynie Ingredients, gevestigd op het industrieterrein de Haven, Katwijk. De aanleiding hiervoor is geuroverlast in de maanden juni en juli in de wijk de Heeswijkse Kampen. Het is mogelijk dat u, wanneer u zich begeeft in de omgeving van dit bedrijf, ten tijde van deze meting geuroverlast ondervindt.

Lees verder

De Luisterlijn Nijmegen zoekt nieuwe vrijwilligers

Publicatiedatum: Dinsdag 17 augustus 2021

Vierentwintig uur per dag zijn de vrijwilligers van de Luisterlijn bereikbaar. Landelijk, maar ook lokaal, zoals in Nijmegen. Om mensen dag en nacht een luisterend oor te kunnen bieden, zijn er meer vrijwilligers nodig. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan. Op 11 oktober 2021 start er weer een training voor nieuwe vrijwilligers in Nijmegen.

Lees verder

Werkzaamheden Beerseweg, Haps

Publicatiedatum: Maandag 16 augustus 2021

In het najaar van 2021 worden er diverse werkzaamheden verricht aan de Beerseweg in Haps, zodat daar vier kavels bebouwt kunnen worden.

Lees verder

Corona-compensatie OZB voor verenigingen en instellingen met een accommodatie

Publicatiedatum: Donderdag 29 juli 2021

Als tegemoetkoming in de nadelige financiële gevolgen van de coronapandemie worden cultuur- en sportorganisaties met een eigen accommodatie (niet zijnde gemeenschapsaccommodaties) gecompenseerd voor de in 2021 in rekening gebrachte OZB.

Lees verder

Hoogwater Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 20 juli 2021

Vanwege het stijgende water in de Maas wordt hier een liveblog gestart. Via dit blog houden we u op de hoogte van de situatie in de gemeente Cuijk en de maatregelen die worden genomen.

Lees verder

Vrijwilligerspenning voor Anny Luijpen uit Haps

Publicatiedatum: Vrijdag 16 juli 2021

Op vrijdagavond 16 juli jl. is mevrouw (Anny) Luijpen (70) uit Haps onderscheiden met de Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk voor haar inzet als penningmeester voor Dorpsblad de Schakel.

Lees verder

Sluiting woning

Publicatiedatum: Maandag 28 juni 2021

De burgemeester van de gemeente Cuijk maakt op grond van artikel 13b van de Opiumwet van zijn bevoegdheid gebruik om de woning met bijbehorend erf aan de Kamille 13 in Cuijk te sluiten.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.