Nieuws

Schrijf jij ook mee aan het afscheidslied van Cuijk?

Publicatiedatum: Dinsdag 22 juni 2021

Welke woorden en gedachten én welke plekken, personen en gebeurtenissen verdienen het om een plek te krijgen in het afscheidslied van de gemeente Cuijk? Het lied wordt op zaterdag 27 november ten gehore gebracht tijdens de Avond van de Schatbewaarders in Schouwburg Cuijk. En we zijn op zoek naar jouw input!

Lees verder

Vanaf 1 juli 2021 statiegeld op kleine plastic flesjes

Publicatiedatum: Dinsdag 22 juni 2021

Op 1 juli 2021 wordt statiegeld op kleine plastic flesjes in Nederland ingevoerd. We hopen zo te voorkomen dat ze in de natuur terechtkomen.

Lees verder

Oplichters actief

Publicatiedatum: Vrijdag 18 juni 2021

Let op! Op diverse plekken in de gemeente Cuijk is geconstateerd dat personen met babbeltrucs woningen proberen binnen te dringen.

Lees verder

Avond van de schatbewaarders!

Publicatiedatum: Woensdag 9 juni 2021

In januari 2022 houdt de gemeente Cuijk op te bestaan. Dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. In het laatste weekeinde van november, aan de vooravond van het aanstaande huwelijk met vier andere gemeenten in het Land van Cuijk, staat Cuijk nog eenmaal uitvoerig stil bij wat ooit was én bij wat komen gaat. Op zaterdagavond 27 november 2021 vindt De Avond van de Schatbewaarders plaats, een dag eerder gaat de film CUIJK TOCH in première.

Lees verder

Gedupeerd door de Toeslagenaffaire? De gemeente kan u helpen!

Publicatiedatum: Vrijdag 28 mei 2021

Ook in onze gemeente zijn er gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagaffaire. Als gemeente willen wij getroffen inwoners hier graag bij helpen.

Lees verder

Statement voorzitters Brabantse Veiligheidsregio's

Publicatiedatum: Donderdag 20 mei 2021

Statement van de voorzitters van de Brabantse Veiligheidsregio's over de nieuwste versoepelingen die op 19 mei 2020 zijn ingegaan.

Lees verder

Binnenkort kan de mantelzorgwaardering weer aangevraagd worden

Publicatiedatum: Vrijdag 14 mei 2021

De vijf gemeenten in het Land van Cuijk verstrekken jaarlijks een waardering aan mantelzorgers. Aanvragen kan van 1 juni tot 15 december 2021.

Lees verder

Gewijzigde tijden afsluiting Grotestraat

Publicatiedatum: Maandag 10 mei 2021

Op dit moment wordt er in het centrum gewerkt aan onder andere het Louis Jansenplein. Daarom worden de venstertijden wanneer de Grotestraat afgesloten is, per 11 mei tijdelijk gewijzigd.

Lees verder

Samen bouwen aan de nieuwe gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Het is belangrijk dat elk dorp in de nieuwe gemeente Land van Cuijk tot zijn recht komt. Daarom zijn we druk bezig met voorbereidingen, zoals een KernenCV voor elk dorp en een beschrijving voor o.a. een goede samenwerking met de gemeente.

Lees verder

Wat als je vermoedt dat je kind alcohol drinkt of drugs gebruikt? Tips van het Centrum Jeugd en Gezin

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Kleding met een wietgeur, slaapproblemen en onverklaarbare uitgaven. Het kan er allemaal op wijzen dat je kind alcohol drinkt of drugs gebruikt. Daarom is het hartstikke belangrijk om hierover in gesprek te gaan met je kind. Het Centrum Jeugd en Gezin Land van Cuijk geeft tips.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Cuijk in een XML-overzicht.