Terrasvergunning

Direct regelen

Bent u horecaondernemer en wilt u een terras opstellen, dan heeft u een terrasvergunning nodig. Vraag de vergunning ook aan als u een uitstalling, een bloembak of straatmeubel wilt plaatsen. Wilt u schermen, daken of vlonders plaatsen op uw terras? Dan kan het zijn dat u hiervoor een aparte omgevingsvergunning moet aanvragen.

Kosten

Voor informatie over de kosten kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte via telefoonnummer 0485-396600 of via gemeente@cuijk.nl.

Voorwaarden

U vraagt tenminste acht weken van te voren een terrasvergunning aan. Bij het verlenen van een vergunning wordt gekeken naar de gevolgen voor de openbare orde en veiligheid in de omgeving. De terrasvergunning wordt voor onbepaalde tijd verleend.

Regels

De regels voor een terrasvergunning vindt u in de Algemene Plaatselijke Verordening.

Bezwaar maken

Bent u het niet eens met een beslissing van de gemeente? Dan kunt u hier bezwaar tegen maken. Meer informatie hierover vindt u onder bezwaar maken tegen een beslissing van de gemeente.

Volg de ontwikkelingen in uw buurt met de app Cuijk-OmgevingsAlert

Snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen in uw buurt? Bomen kappen? Huis verbouwen? Buurtfeest? De app is gratis te downloaden in de App Store, Windows Store en Google Play Store onder de naam Cuijk – Omgevingsalert.