Inkopen en aanbesteden

De meeste projecten die de gemeente Cuijk wil uitvoeren, kosten geld. Soms veel geld. Daarom houdt de gemeente Cuijk goed in de gaten bij wie ze inkoopt en wat het mag gaan kosten. Cuijk koopt haar diensten, leveringen en werken in via een aanbesteding, zodat we kunnen beoordelen welke onderneming ons het best kan helpen. Zo proberen we effectief om te gaan met het gemeenschapsgeld.

Bij het inkopen van leveringen, diensten en werken streeft de gemeente Cuijk er naar om de prijs-kwaliteitverhouding te optimaliseren. Daarom is er een inkoopbeleid opgesteld, waarin de doelstellingen en uitgangspunten van de inkoopactiviteiten van de gemeente zijn aangegeven.

Regels

Schrijf uw bedrijf in voor een mogelijke opdracht

De Gemeente Cuijk maakt bij meervoudig onderhandse aanbesteding bij voorkeur gebruik van Tenderned om een transparante en objectieve procedure te bevorderen. Wij verzoeken (toekomstige) inschrijvers dan ook om E-Herkenning aan te vragen, zodat zij digitaal kunnen inschrijven op deze aanbestedingen. Dit kan via https://www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning/

Meer informatie

Voor algemene informatie over de inkoopactiviteiten kunt u telefonisch contact opnemen met onze concerninkoper via nummer 0485-396600 of mailen naar gemeente@cuijk.nl.